SCHMIDT ÜGYVÉDI IRODA | A SCHMIDT Ügyvédi Iroda az év csapata vitarendezés kategóriában
786
post-template-default,single,single-post,postid-786,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-schmidt Ügyvédi iroda,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

A SCHMIDT Ügyvédi Iroda az év csapata vitarendezés kategóriában

A SCHMIDT Ügyvédi Iroda az év csapata vitarendezés kategóriában

Közlemény

Büszkeséggel és a téma iránti elhivatottsággal tájékoztatjuk Ügyfeleinket és az érdeklődőket (jövendőbeli ügyfeleinket), hogy a SCHMIDT Ügyvédi Iroda peres csoportját 2019-ben az „Év csapata vitarendezés kategóriában” díjjal ismerték el a 2019-es Wolters Kluwer Jogászdíj díjátadón.  A díjat Dr. Burai-Kovács János, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Választottbíróság elnöke adta át, ami nem mindennapos megtiszteltetés, egy nem mindennapi díjnál – ahogyan azt Dr. Schmidt Zsuzsanna hangsúlyozta a díj átvételekor.

A SCHMIDT Ügyvédi Iroda csapata a díjátadó után

A díjátadót követő interjú – fotó: Bende Máté

Már az 5 legjobb iroda közé történő beválasztás is nagy öröm és megtiszteltetés volt számunkra, hogy a nagy nemzetközi irodák peres praxisai mellett egy magyar tulajdonú, egészen más eszközkészlettel bíró iroda is bekerült a legjobbak közé. Nem jöhetett volna létre ez a siker kiváló Ügyfeleink nélkül – akiknek külön köszönjük a támogatást -, megtiszteltetés számunka, hogy a SCHMIDT Ügyvédi Irodát választották.

Reméljük a továbbiakban is megtisztelnek bizalmukkal, a SCHMIDT Ügyvédi Iroda meg fogja szolgálni.

A díj előzményeiről ezen a linken és az ügyről megjelent, több mint 50 sajtómegjelenésből tájékozódhat bővebben. A többi jelöltet és díjazottat ezen a linken találja meg.