SCHMIDT ÜGYVÉDI IRODA | Kikkel dolgozunk
175
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-175,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-schmidt Ügyvédi iroda,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Kikkel dolgozunk

Egy tapasztalt partner
Dr. Schmidt Zsuzsanna ügyvéd, irodaalapító, gazdasági szakjogász

2002. évben diplomáztam az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. A diploma megszerzése előtt 4 éven keresztül már gyakornokként dolgoztam egy osztrák alapítású nemzetközi ügyvédi irodában. Az egyetem befejezését követően ügyvédjelöltként dolgoztam az Eiselsberg Natlacen Walderdorff Cancola GmbH vezető osztrák ügyvédi iroda együttműködésében működő Dr. Hegedűs Andrea és Dr. Katona Géza ügyvédi irodákban.

 

2004. évtől kitérőt tettem a közigazgatásba: ezen a területen a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium Társaság-felügyeleti Főosztályának előbb főosztályvezető-helyetteseként majd mint főosztályvezetője szereztem szakmai tapasztalatokat. Ebben a pályaszakaszomban tettem szert szakismeretre az állami vagyonra, az állami vagyongazdálkodására vonatkozó jogterületen is.

 

2007. évben tettem le a jogi szakvizsgát, majd megalapítottam a SCHMIDT Ügyvédi Irodát. 2005-2008 években az Eötvös Loránd Tudományegyetem Jogi Továbbképző Intézete által szervezett kurzuson folytatott tanulmányok után – társasági szakjogász képzésen vettem részt.

 

Szakterületeim a társasági jog, cégjog, ingatlanjog és munkajog. Kiválóan beszélem a német jogi szaknyelvet.
Szabadidőmben szívesen hódolok a síelésnek és a wakeboardozásnak.

Molnár Klára Jogi asszisztens

Jogi szakokleveles mérnök vagyok, jogi oklevelemet 2004-ben az Eötvös Loránd Tudományegyetem Jogi Továbbképző Intézetének posztgraduális képzésén szereztem meg. Okleveles élelmiszermérnökként végeztem 1998-ban a Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetemen.

 

2009-ben csatlakoztam a SCHMIDT Ügyvédi Irodához jogi asszisztensként. Munkám során a követeléskezelés és a cégeljárás területén szereztem szakismeretet.

 

Társalgási szinten beszélek angolul. Szabadidőmet legszívesebben családommal töltöm, szeretek kertészkedni valamint kedvenc hobbim a kosárlabdázás.

Szakmai partnereink

dr. Farkas Edit ügyvéd, felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó, közbeszerzési szakjogász, európai jogi szakjogász

A közbeszerzés területén közel két évtizednyi szakmai tapasztalatot szereztem mind az ajánlatkérők képviseletében közbeszerzési eljárásaik lebonyolítása, mind az ajánlattevők képviseletében közbeszerzési eljárásokban való részvételük során.  A versenyszféra számos területén tevékenykedő ajánlattevő (építőipar, egészségügy, oktatás, gépgyártás, különböző szolgáltatások) részére nyújtok közbeszerzési és jogi segítséget az ajánlataik összeállítása, és a közbeszerzési eljárásokban való eredményes részvételük elősegítése érdekében, valamint képviselem őket a Közbeszerzési Döntőbizottság előtt jogorvoslati eljárásokban, és azok felülvizsgálata során a bíróságok előtt.

 

Dr. Farkas Edit Ügyvédi Iroda, 1036 Budapest, Lajos u. 51. II/16.

dr.farkasedit@farkas.jogasz.hu

Telefon: +36 (30) 9824650

Dr. Kovács krisztián LL.M. együttműködő ügyvéd

Korábban a SCHMIDT Ügyvédi Iroda ügyvédjelöltjeként tevékenykedtem, 2020 szeptembere óta önálló ügyvédi praxist indítottam. Szakmai együttműködésben dolgozom a SCHMIDT Ügyvédi Irodában, leginkább a peres ügyekben segítem az ügyfeleket.

 

2013 óta oktatok a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogi karán polgári és kereskedelmi jogot, magyar és angol nyelven, emellett vizsgáztatok és záróvizsga bizottsági tag vagyok. Az ügyvédjelöltként szerzett tapasztalatoknak nagy hasznát veszem az oktatásban, az oktatás pedig naprakészen tart olyan területekkel kapcsolatban, amikkel nem foglalkozom napi szinten az irodában. Az oktatás mellett rendszeresen publikálok jogi szakfolyóiratokban, tanulmánykötetekben.

 

Szabadidőmet legszívesebben feleségem és kisfiam társaságában töltöm.

dénes ágnes könyvelő irodavezető, mérlegképes könyvelő

1991-ben kaptam a Pénzügyi és Számviteli Főiskola szervezési szakán üzemgazdász képesítést.

 

Már a főiskolai tanulmányaim alatt foglalkoztam vállalkozások teljes körű könyvelésével, és büszke vagyok arra, hogy mind a mai napig vannak olyan ügyfelei az irodának, akikkel már akkor kiépítettem a jelenleg is tartó – egymásban megbízó – kapcsolatunkat.

 

A diploma megszerzése után már komplexebb szolgáltatás tudtunk nyújtani, így a szolgáltatásaink közé bekerült az adótanácsadáson kívül a hitelkérelmek elkészítése, vagy pályázatok előkészítése, illetve a partnereink hatóságok előtti teljes körű képviselete is.

 

Mivel egy cég könyvelésének ellátása teljes mértékben bizalmi feladat, ezért fontosnak tartom azt, hogy az adott cég indulásától kezdődően, akár a teljes körű ügyviteli, könyvelési rendszer cégre szabásával kezdjük el a munkát. A már meglévő cégeknél is fontosnak tartom a működő rendszer átvilágítását, melynek eredményeként a partnerrel egy olyan rendszert tudunk kiépíteni, amely a mindenkori – állandóan változó, bonyolult jogszabályi feltételeknek mindenben megfelel – ugyanakkor a kiskapus lehetőségeket kihasználva maximális adóoptimalizálásra ad lehetőséget. Fontosnak tartom az állandó kapcsolatot és a konzultációs lehetőségeket, melynek folyamán ügyfeleink tájékoztatásával lehetőséget adunk a változások gyors megismerésére, illetve segítséget nyújtunk az ezzel kapcsolatos ésszerű és megfelelő döntések meghozatalában.

 

A SCHMIDT Ügyvédi Irodával 2007. óta állok partneri együttműködésben.Közvetlen elérhetőség:

Controlling96 Kft 1126 Budapest Hollósy S. u.

9.

denes.agnes@con96.hu | tel: 06-20-9789-598

dr. Gerber Csanád együttműködő ügyvéd

A gazdasági társaságok működése során felmerülő, több jogterületre is kiterjedő jogi jellegű problémák és kihívások változatossága az, ami miatt a társasági jogot választottam szakterületemnek.

 

Szakmai tapasztalataimat ezen a területen a SCHMIDT Ügyvédi Irodában töltött 3 éves joggyakorlati idő alatt szereztem, majd a szakvizsga sikeres teljesítését követően megnyitottam irodámat, ahol a cégek polgári jogi ügyekben ellátott jogi képviselete mellett már speciális büntetőjogi ügyekben, elsősorban az ittas vezetés miatt indult büntetőeljárásokban is biztosítjuk ügyfeleink védelmét.

 

A SCHMIDT Ügyvédi Irodával 2022. januárja óta működünk együtt a gazdasági-és cégjog valamennyi területén.